Direct inloggen bij Hotmail

Direct inloggen bij Hotmail? Klik op bovenstaande link om direct naar de website van Hotmail Live te gaan.


Inloggen op Hotmail is niet erg moeilijk. Het belangrijkste is dat je een Hotmail of Outlook account nodig hebt. Het aanmaken van een account is nodig voor het inloggen op Hotmail. Heb je nog geen account? Ga dan naar de website van Hotmail dat nu Outlook heet. Ondanks de naamsverandering kan je nog steeds met je Hotmail adres inloggen op Outlook.

Daar zie je een venster waarin wordt gevraagd om je e-mail adres en wachtwoord. Vul deze gegevens in en klik op aanmelden. Je kan dan ook het hokje met aangemeld aanvinken. Dan hoef je de volgende keer tijdens het inloggen bij Hotmail niet opnieuw je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.

Inloggen Hotmail lukt niet

Het kan gebeuren dat inloggen bij Hotmail niet lukt. Dit kan door verschillende redenen komen. Controleer of je je e-mail adres en wachtwoord correct hebt ingevuld. Een typefout is snel gemaakt. Kloppen je ingevoerde gegevens maar lukt het inloggen bij Hotmail nog steeds niet? Kijk dan of je internetverbinding nog goed werkt. In het slechtste geval ben je gehackt en is inloggen bij Hotmail niet meer mogelijk. Neem dan schriftelijk of telefonisch contact op met Hotmail.

Hotmail nieuw wachtwoord

Iedereen moet tegenwoordig veel wachtwoorden onthouden. Het vergeten van je Hotmail wachtwoord tijdens het inloggen kan dan ook een keer gebeuren. Klik dan tijdens het inloggen bij Hotmail op de link ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan op een ander e-mail adres een e-mail met een nieuw wachtwoord. Wanneer je een telefoonnummer heeft opgegeven bij het aanmaken van je Hotmail account ontvang je een sms’je met een nieuw wachtwoord. Vul het nieuwe wachtwoord in tijdens het inloggen op Hotmail en je kunt direct gebruik maken van je inbox.

Inloggen Hotmail smartphone of tablet

Als je wil inloggen op Hotmail zal je vaak je computer of laptop gebruiken. Het is echter ook heel handig als je op een smartphone of tablet snel kan inloggen op Hotmail. Dit kan heel gemakkelijk via de browser van je smartphone of via een app. Alle smartphones hebben een eigen e-mail app die gekoppeld kan worden aan Hotmail. Op deze manier wordt op Hotmail inloggen een stuk eenvoudiger. Ook op een tablet zit vaak een standaard e-mail app waaraan je Hotmail account te koppelen is. Lukt dit niet? Dan kan je via de Playstore of App store de Hotmail app downloaden op je tablet. Na het downloaden hoef je nog maar één keer in te loggen bij Hotmail om je inbox te kunnen gebruiken.

Video instructie Hotmail inloggen