Google–gebruikers wees gewaarschuwd voor deze valse mail over je Google Cloud opslag
Cybercriminelen sturen je uit naam van Google een ‘urgent bericht’ waarin staat dat je Google-account is geblokkeerd. Zonder een actief opslagplan zou je volgens deze Google-phishingmail het risico lopen dat je foto’s, video’s en documenten definitief worden verwijderd, proberen de oplichters je wijs te maken. Om de , staat onderaan de dat het om een … Lees meer