Outlook en Office pakketten van Microsoft

Wil je een nieuw, zakelijk e-mailadres aanmaken bij Microsoft? Dan zijn er verschillende pakketten en opties waar je uit kunt kiezen.  Zo kun je een maandelijks abonnement nemen, waardoor je jouw eigen mooie e-mailadres krijgt. Vaak is het ook mogelijk om hierbij meteen de producten van Office te krijgen. Dit is natuurlijk voor veel beroepen … Lees meer

Welke gratis e-mail provider werkt het best?

Op internet kun je gemakkelijk gratis een e-mailadres aanmaken. Dit kan op de computer of via je telefoon. Er zijn steeds meer e-mail providers om uit te kiezen, met allemaal hun eigen voor- en nadelen. Welke de beste keuze is voor jou kan dus verschillen. Hieronder geven we een overzicht met de bekendste providers en wat er wel en niet goed aan is.

Lees meer

Gmail of Hotmail, welke e-mail past het best bij jou?

Tegenwoordig kun je makkelijk en gratis online een e-mail aanmaken. De bekendste providers hierbij zijn natuurlijk Gmail en Outlook. Tussen deze twee zitten een aantal belangrijke verschillen. Voordat je de keuze maakt, is het handig om de voor- en nadelen van beide te weten. Deze zullen wij bespreken in dit artikel.

Lees meer

Gmail: Het donkere thema beschikbaar

Eind vorige maand heeft Google dan eindelijk het donkere thema helemaal gelanceerd. De iPhone biedt al een tijdje de functionaliteit dat je met een dag/nachtstand kunt werken. Hierbij krijg je dus s’avonds een donkere achtergrond, die een rustiger beeld geeft. Met deze update van Gmail, functioneert dit dus nu ook voor deze app van Google.

Lees meer

Hotmail instellen op jouw device

Hotmail instellen op een computer gaat zeer eenvoudig en gaat aan de hand van een Microsoft account. Voorheen was het Microsoft account bekend onder de noemer van Windows Live ID. Het account van Microsoft stelt iedereen in de gelegenheid Hotmail in te stellen op de computer, maar ook om gebruik te maken van andere services, zoals onder meer van SkyDrive, Outlook.com en Windows Phone. Hotmail instellen op de computer kan nadat er een Microsoft account is aangemaakt en dat kan door eenvoudig onderstaande stappen te volgen.

Lees meer

Overstappen van POP3 naar IMAP

We lezen steeds meer berichten over providers die overstappen van POP 3 naar IMAP. Wat houdt deze verandering in en zijn er nog gevolgen voor u als klant? In dit artikel zullen we dieper ingaan op deze vragen.

Lees meer

Contacten van webmail naar iPad overzetten

Tegenwoordig maken we steeds meer gebruik van mobiele apparaten zoals de smartphone en de iPad. Wanner u gebruikt maakt van meerdere apparaten om uw e-mailberichten te lezen is het natuurlijk handig als u alle contactpersonen in uw lijst hebt staan. Handmatig alle contactpersonen toevoegen aan uw apparaten is een tijdrovende klus. Gelukkig kunt u de adresboeken van Outlook.com (voorheen Hotmail/Windows Live) en Gmail  kopiëren naar uw iPad. Dat is wel zo gemakkelijk als u even snel een bericht wilt versturen. Moeilijk? Helemaal niet. Met os handige stappenplan laten wij op eenvoudige wijze zien hoe u uw lijst met contactpersonen vanuit Outlook en Gmail kunt kopiëren naar uw iPad.

Lees meer

Mailen met Gmail-app

Wilt u de app van Gmail gaan gebruiken om te e-mailen? Met deze webmaildienst kunt u ten alle tijden uw e-mail berichten uit uw Google account lezen vanaf uw smartphone of iPhone.

Lees meer

Wel of geen providermail?

Als u een internetabonnement afsluit komt daar standaard van uw provider een e-mailadres bij. Dit e-mailadres hoeft u niet te gebruiken. Uw afgenomen diensten zullen ook probleemloos werken als het e-mailadres niet gebruikt wordt. Ondanks dat internetproviders u deze dienst gratis aanbieden, maken er maar weinig mensen echt gebruik van. In dit artikel zullen we toelichten wat de voor en nadelen zijn van het gebruik van providermail.

Lees meer